Një Udhëzues Për Të Mirë Të Mirë Artin E Frosting (Paperback)

Një Udhëzues Për Të Mirë Të Mirë Artin E Frosting By Ardian Guri Cover Image
$43.47
Available to SHIP now; STORE PICKUP in 7-10 days
This book cannot be returned. PRINT-ON-DEMAND; printing may add 2-4 business days.

Description


Mir se vini n bot n e k naq sis 's mb l N k t lib r gatimi, ju ftojm t nisni nj udh tim t lezetsh m n p r mbret rin e kremrave, kremrave dhe gana eve.
Pavar sisht n se jeni nj buk pjek's i apasionuar n sht pi ose nj pasti eri profesionist, ky lib r sht burimi juaj p rfundimtar p r t'i ngritur mb lsirat tuaja n lart si t reja t shijes. Brymat, kremrat dhe gana et jan bizhuterit e kuror's s do mb lsir . Ata shtojn nj shtres shtes shije, teksture dhe t rheq se vizuale, duke transformuar mb lsira t thjeshta, kek, biskota dhe pasta n mb lsira t jasht zakonshme q i l n t gjith t d shirojn p r m shum .
Ky lib r gatimi sht krijuar p r t mitizuar artin e krijimit t k tyre mbushjeve t shijshme, duke ju pajisur me njohurin dhe besimin p r t uar aft sit tuaja n pjekje n nivelin tjet r. Brenda k tyre faqeve, ju do t zbuloni nj thesar t recetave t provuara dhe t testuara p r nj shum llojshm ri kremash, kremrash dhe gana esh. Nga kremrat klasike t kremit t gjalpit dhe kremrat e djathit deri te gana et me okollat prej kadifeje dhe glazurat e l muara si t m ndafshta, ne kemi p rfshir nj gam t gjer opsionesh q i p rshtaten do shije dhe rasti.
N se jeni duke k rkuar p r nj maj t leht dhe me g zof p r nj tort dit lindjeje ose nj ganache t pasur dhe dekadente p r nj fest t ve ant , do t gjeni recet n perfekte k tu. Por ky lib r gatimi sht m shum sesa thjesht nj koleksion recetash. Ne kemi p rfshir gjithashtu k shilla, truke dhe teknika t pa mueshme p r t'ju ndihmuar t arrini rezultate t nivelit profesional. Do t m soni sekretet pas arritjes's konsistenc's s p rsosur, tubacioneve t dekorimeve mahnit se dhe arritjes's p rfundimeve t p rsosura.
Me udh zimet tona hap pas hapi dhe udh zuesin e dobish m p r zgjidhjen e problemeve, do t jeni n gjendje t p rballoni me leht si do sfid t ngrirjes, kremit ose ganache. Pra, n se po planifikoni nj fest madh shtore ose thjesht d shironi t shtoni nj mb lsi n pjekjen tuaj t p rditshme, m lejoni t jem udh zuesi juaj.
B huni gati p r t krijuar kryevepra t ngr nshme q do t mahnitin familjen, miqt dhe shijet tuaja


Product Details
ISBN: 9781835783931
ISBN-10: 1835783937
Publisher: Ardian Guri
Publication Date: October 25th, 2023
Pages: 216
Language: Albanian